Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Prometheus Hd izle

August 7 2012, 16:42pm

Ridley Scott 20. yüzyılın son çeyreğinde büyük bir bilim-kurgu hikaye anlatımı için yeni standartlar koymakta, ve şimdi mühendislik oluyor Prometheus sinemasever, bir 21. yüzyıl yarış için. Ve yaratılışçılık lite kalın bir kaplama - Bu yakışıklı, geçirimsiz titanyum parıltı ile, jumbo boy bilim kurgu. Yönetmenin deluxe, prequel esque nonprequel derin uzayda yaptığı 1979 classic için Alien yıkıcı dünyadışı ve serin eski sümüksü tenli, vajina şeklindeki temsilleri ile tanrısal istihbarat paylaşımı ekranında zaman, çarpıcı mermer tenli, anıt şeklinde varlıklar hayatın bilinen ve Sigourney Weaver Ellen Ripley gün içinde geri gelen sevdim. Prometheus elicits Alien onlara sahip izleyiciler için anılar, ancak çağdaş bir model (ve, gibi çağdaş modu olarak da, kendi başına çalışır, uzun soluksuz) bilim-kurgu korku pic. Arsa, bazı aptal insanlar ve uzayda büyük bir sorunla karşılaşırsanız, tüm bunlardan biri devilishly akıllı robot adlı David, kaderini izler. Görsel cilalı film zanaat olarak etkilemek - Scott'ın görseller her zaman do - uhrevî İzlanda parça vuruldu manzara, ve Scott marka ilgisinden ruh ve ıslak şeyleri yararlanarak esinlenerek buzlu, tırtıklı ikonografi ile. Adam nemi sever.

Ama bu kez, o da puslu yıldızlar kaybolmuş biraz geçiyor. Başlığı Zeus ateş çalarak ve insanlar onu vermek için cezalandırıldı Yunan efsanesi tanrısı anlamına gelir. Ama oh, ölümlüler, WTF dikkat? ağır, ağır heaviosity ışık tutmak için gayret eden herhangi bekleyen Prometheus 'mitoloji. Alien uzayda, hiç kimse çığlık attığını duyabiliyorum bize öğretti. Prometheus tanrılar deli olması gerektiğini bize öğretir. En azından yaratık gibi bu macera öyküsü üzerine yapışmış hantal kökenli masal verilen bir yorumunda John Hurt yüzü üzerine kenetlenir ki Alien .

Bu Bildiğimiz: Prometheus adlı uzay X işaretleri insanoğlunun tasarlanmıştı spot önermek gibi yeni keşfedilen prehistorik yıldız haritaları takip, uzak bir gezegende doğru ilerliyor. Bu haritalar keşfeden bilim adamları, biri cesur ve yetenekli Elizabeth Shaw (Noomi özellikle üzücü cerrahi koşullar altında Rapace, bir tabanca, bu işareti filmin ick faktörü yüksek noktalarından biri). Olduğunu Shaw, kelimenin tam anlamıyla onun yapıcı karşılamak için umut gemide: Kendini imanın bir kadın bildirir, ancak cennet komut teolojik belirli almak haram çünkü bilmiyorum, ne iman. Bu Shaw hazineleri bir haç kolye ile onu söylemek yeterlidir. Ve o hedef gezegenin büyük varlıkların ev inanıyor - onları yönetmenlerin çağırır - kimin yeri yaratan ve insanlığa.

Diğer mürettebat seyahat için kendi nedenleri var. Shaw'un erkek arkadaşı ve (Logan Marshall-Green) bilim adamı arkadaşı inanç için bir kullanımı vardır, ama arkeoloji inanmaktadır. Charlize Theron (sonra yaz sezonu ikinci bir performans kazanmak içinde oynadığı zarif, sarışın ballbuster Pamuk Prenses ve Huntsman ) girişim finansman şirketi temsil ve kendi değil-öylesine güzel niyetleri vardır. Yani şirket patronu Peter Weyland (Guy Pearce) yapar. O bir var, çünkü mağrur robot David inandığını söylemek zor robot (o neşeyle rulman üzerine süzülen oymuş gibi Michael Fassbender tarafından canlandırılan), ama David en azından bir yapımcısı var biliyor. (Çalışılan diğer robot WALL • E, gibi Hello, Dolly! , David Peter O'Toole ile tımar ve diksiyon ipuçları alarak, eski filmler bir öğrencisi Lawrence of Arabia ). Bu arada, gemi kaptanı (Idris Elba) çalışır Bir Donanma adamın eski tuz harrumphiness ile teçhizat kaçtı Battleship . Gevşemek için, o pompalar zamanlar rock & roll yarı tanrı Stephen Stills ait eski bir sıkmak kutusu - Senaryo Jon Spaihts ve Damon Lindelof bir örneğini pop eğleniyor.

Sadık hayranları Kayıp - convoluted TV dizisi Lindelof • ortak oluşturulan - kaosun ortasında evinizde hissetmeniz gerekmektedir. Tanrı veya tanrılar, ya da yüksek varlıklar insanlar yaratmak mı, ve hala bizimle karışıklık? Ya da belki o kadar hayranları ortaya, erkekler yapılan farelerin oldu Otostopçunun Galaksi Rehberi ? Cevap bulanıktır; daha sonra tekrar deneyin. Anlamak için bilmeniz gereken tek Prometheus ve onur Alien kadınlar sert savaşçılar olabilmesidir. Goofiest aksan ile karakterleri ilk öldürüldü olsun bu. Bu çılgına gider hemen önce hiçbir şeyin bir gooey ET yaratık gerçekten primo yakın çekim yener. Ve bu, en iyi bilim-kurgu filmleri büyük geleneği içinde, uzay şeyler dokunmak cesur insan salak olmadan çok daha sıkıcı olurdu bile söyledi'' olduğunu!'' Allah onları korusun.